Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, portalul www.anunturi-telefonice.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori.

Securitate

Siguranta datelor personale inscrise pe site constituie una dintre prioritatile noastre.  Cu toate acestea, www.anunturi-telefonice.ro  isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, site-ul nostru se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

Modificarea politicii de confidentialitate

www.anunturi-telefonice.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila